su tesisatçısı Secrets

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Pro tesisattan ZEKARİYA usta ve Füruz usta ile yeniledik.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Salonumuzda peteğin yanındaki duvarda rutubetlenme başladı ayrıca parkeler kabariyor üsten kaldirdigimda alt taraf komple ıslak acaba sorun kalorifer tesisatında su kaçak tespiti kacaktanmi kaynaklanıyor öyle ise kırıp dökmeden halledilme olasılığı varmıdır.evde kiraciyim ortalama masraf ne çıkar

Benim adim necmiye aydemir evimin banyo tavanim akiyo banyoya giremiyom bir de tavanim karton piyer su kaçak tespiti tavan islakliktan cokermi ne yapmaliyim lutfen kisa zaman da cevap bekliyorumNecmiye

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman su kaçak tespiti için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece su kaçağı tespiti cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz su kaçağı tespiti sevinirim.

Report this wiki page